Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Historien om Doink

Doink startades av Mathilda Persson och Jeanette Viio våren 2023. Med en passion för design och personlig touch insåg vi att det fanns en möjlighet att erbjuda skräddarsydda discgolfprodukter till spelare runt om i landet. Vi ville ge människor möjlighet att uttrycka sin personlighet och stil genom sina kläder och tillbehör ute på banan. Det var då Doink föddes.

Både Mathilda och Jeanette jobbade tidigare med både brodyr och tryck och driver fortfarande företaget Brodyrveksta´n AB och efter att ha fått upp ett nytt intresse för DiscGolf såg de chansen att kunna kombinera de båda!

Idèen med Doink är att du på alla plagg och tillbehör i shoppen ska kunna skriva ditt namn eller annan text för att sätta din prägel på plagget. Vi har allt från funktions T-shirt till vattenflaskor och necessärer. Vi vill alltid att du ska vara nöjd och tar gärna emot dina egna design idèer eller svarar på frågor.

Vi är stolta över att hjälpa spelare att uttrycka sin unika stil och skapa minnesvärda stunder på discgolfbanan. Vi ser fram emot att vara en del av din resa och hjälpa dig att skapa produkter som du kommer att älska.

Kontakta oss idag på Doink för att komma igång med att skapa dina egna personliga discgolfprodukter. 

Ge ditt spel en personlig touch och låt oss hjälpa dig att sticka ut på banan!